Οι αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier, είτε στην διεύθυνση που θα μας δώσετε, είτε από το κατάστημα της εταιρείας courier στην περιοχής σας.

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και σε χώρες της Ευρώπης.

Η παράδοση γίνεται την επόμενη μέρα από τη μέρα που θα σταλεί η παραγγελία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι από τη στιγμή που θα στείλετε την παραγγελίας σας (με μήνυμα στη σελίδα) χρειαζόμαστε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες για να την ετοιμάσουμε.

Ελάχιστη Παραγγελία: 50 Ευρώ + έξοδα αποστολής.


Κόστος αποστολής:

  • Για παραγγελίες με βάρος μέχρι 10 κιλά, το κόστος ανέρχεται στα 11,00 Ευρώ
  • Για παραγγελίες με βάρος 10 και επιπλέον κιλά, το κόστος ανέρχεται στα 11,00 Ευρώ + 0,80 Ευρώ για το κάθε επιπλέον κιλό.

Αδυναμία παροχής υπηρεσιών

Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες της να είναι διαθέσιμες εντός των ωραρίων και των καθορισμένων χρονικών ορίων. Ωστόσο δεν λαμβάνει καμία ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης οποιαδήποτε υπηρεσίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα των ταχυμεταφορικών εταιριών που συνεργάζεται ή ανωτέρας βίας κατά την εκτέλεση της εκάστοτε παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη το συντομότερο δυνατό.

Η Φύση στο Πιάτο μας

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες και στη συνεχή αναζήτηση της επιλεγμένης ποιότητας. Επιμελούμαστε και φροντίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσαρμόζοντάς τα προϊόντα μας ανάλογα με τις διατροφικές απαιτήσεις του με την δέουσα προσοχή που αρμόζει στην ιδιαιτερότητα της παραγγελίας του

Facebook

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να βρούμε τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων ως προς κατανάλωση ανάλογα τις διατροφικές ιδιαιτερότητες σας καθημερινά από τις 09:00 έως 16:00

698 699 5075 (Μαρίνα)